Eindejaar overpeinzingen

December cadeaumaand

December nadert met rasse schreden. Veelal een hectische, drukke maand met Sinterklaas, eindejaarsborrels, de kerstdagen, oud & nieuw en vul verder maar in.

Zelf richt ik in deze letterlijk donkere dagen de blik naar binnen, sta ik stil bij het bijna achterliggende jaar en maak ik voorzichtig de balans op. Ik stel mijzelf de vragen: Wie en wat hebben mij dit jaar gevoed en versterkt? Wat is minder goed geweest? Wat laat ik achter en wat neem ik mee om mijn veerkracht te versterken en te ondersteunen?

Hoe is jouw balans momenteel en hoe veerkrachtig voel je je? Hebben scheiding, ontslag, gezondheidsproblemen of andere verlieservaringen je uit je evenwicht gebracht, je leven op de kop gezet? Voel je je gespannen, verlamd omdat je omgeving aan je loopt te sjorren? Wil je een andere weg inslaan maar je weet niet zo goed hoe?

December is een maand met allerlei prikkels van buitenaf die je kunnen afleiden van wat jou echt bezighoudt. Of een maand waarin je bedrukt voelt: je wilt in een holletje kruipen om er weer uit te komen als de zon schijnt.

Ben je je ervan bewust dat je uitstelgedrag vertoont? Je wilt wel kiezen, maar je weet niet waar te beginnen, dus stel je het uit. Heb jij het verlangen om met alles wat in jou leeft in uit je holletje te komen, in beweging te komen en een stap te zetten? Welk duurzaam geschenk gun jij jezelf? Een betrokken coach? Of zie je dat als falen omdat je het alleen niet op de rit krijgt. Dan daag ik je uit om de eerste stap te zetten. Jij bent het waard en morgen is allang begonnen.

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen letterlijk in beweging komen door een wandeling te gaan maken. Vind je het prettig om er rustig bij te zitten dan ben je van harte welkom in de praktijk.
Een goede maand gewenst.

Wat zeggen mensen over Cobien Haasjes Coaching ?