WIE IS COBIEN HAASJES?MENU


[smartslider3 slider=7]

Wie is Cobien Haasjes?

 

Mijn naam is Cobien Haasjes (1962), ik woon sinds 2001 in Zwolle, samen met mijn levens partner Mariëtte.
De rode draad in mijn leven is interesse in wat mensen drijft en bezighoudt. Als kind al hoorde en zag ik in de kruidenierswinkel van mijn ouders de uiteenlopende verhalen en gedragingen van klanten. Dat fascineerde me. Mijn loopbaan kenmerkt zich door contact met mensen in verschillende werelden: AH verkoper kaas en delicatessen, reisbegeleider, trainer, trajectbegeleider, gastdocent. Via opleiding en door persoonlijke ervaringen kwam het coach-vak meer en meer in beeld. Voor mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik je naar mijn profiel op LinkedIn.
Naast mijn belangstelling voor mensen en wat hen drijft, hou ik van muziek, zingen, koken en lezen (literatuur, biografieën, levensbeschouwelijke boeken). Ik wandel en fiets graag rondom Zwolle en de Waddeneilanden hebben een grote plek in mijn hart

 

Wat heeft mij inzicht gegeven?

In mijn herstelperiode na kanker, volgde ik een kloosterretraite. De ziekte dwong me afscheid te nemen van mijn gezondheid en van mijn werk. De volgende woorden kreeg ik aangereikt tijdens deze retraite met het thema ‘Verlies in perspectief’ en maakten diepe indruk op me.

 

“Zelfs in de meest verschrikkelijke omstandigheden kunnen we onze weg terugvinden naar de schoonheid van het leven door alles aan te kijken en aan te pakken wat we op onze weg tegenkomen (verlies, rouw, boosheid, verdriet, wraakgevoelens, enzovoorts). Als we de levensvreugde niet hervinden na een verlies, betekent dit dat we gegijzeld worden gehouden. Het leven is bitterzoet vol vreugde en pijn” – George Kohlrieser

 

Ik heb geleerd om te gaan met de gevolgen van kanker. Bovengenoemde woorden zijn daardoor verbonden met een belangrijke, wezenlijke verandering in mijn leven. Ik heb een innerlijke reis gemaakt langs de verschillende stations van de transitiecirkel; contact maken, intimiteit delen, afscheid nemen, verliezen, rouwen en betekenis geven. Ik mocht snoeien om te groeien en te bloeien. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ik mijn leven ten volle kan en mag leven met alles wat er is. Dit gun ik jou ook van harte. Wees welkom in mijn praktijk voor levenscoaching!

Bel of mail mij.voor een
gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat zeggen mensen over Cobien Haasjes Coaching ?