Dat jij een stukje met mij meeloopt, betekent veel voor mij. In het gecompliceerde proces waar ik momenteel in zit, is het fijn als iemand van buitenaf mee wil denken. Ik ervaar jouw hulp als heel prettig, jij weet de vinger precies op de zere plek te leggen, jij oordeelt niet en tijdens de gesprekken over moeilijke thema’s, schrik jij niet van de heftige emoties die daarbij vrijkomen. Ik waardeer de rust die jij uitstraalt en vind het fantastisch dat jij me helpt om het schrijven van mijn levensverhaal tot een succesvol einde te brengen.

Pien 


Je bent een rustpunt in roerige tijden. Begonnen als mijn Jobcoach en daar praten we nog steeds over. Ik vind het prettig om aan jou te kunnen vertellen hoe het gaat met mijn zoektocht naar betaald werk. Je leeft met me mee en dat vind ik fijn. Je straalt rust uit en vindt niets gek. Dat is heel prettig.

Else


Ik heb de gesprekken met Cobien als prettig ervaren. Ze liet me heel bewust nadenken over mezelf: wie ik ben, hoe ik doe, wat mij beweegt.

Mendy


Jouw kracht is te horen wat er niet wordt gezegd. Dit maakt dat je de juiste snaar weet te raken. Door je open, uitnodigende houding.

 Marian